Stå stærkere med Power BI kurser

28 May 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du overvejet at rulle Microsoft Power BI ud i din virksomhed? Så bør du læse med her.

Hvad er Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI er en specialiseret Business Intelligence platform som kan præsentere en række redskaber til databehandling og analyse i Business Intelligence øjemed. Med Microsoft Power BI integreres en række funktioner som er utroligt nyttige i forbindelse med udarbejdelse af de rapporter som skal danne grundlag for de kritiske forretnings beslutninger.

Du kan med stor fordel anvende Microsoft Power BI i din Business Intelligence eller Research and Development afdeling hvis du ønsker at gøre livet lettere for medarbejderne. Og hvis du vil sikre dig at de kan anvende denne platform optimalt kan du forkæle dem med et Microsoft Power BI kursus.

Hvilke Microsoft Power BI kurser kan jeg vælge?

Hvis du vælger at lade dine medarbejdere følge et eller måske flere – af de vel tilrettelagte Microsoft Power BI kurser hos 4D bør du først sætte dig ind i de forskellige kursers indhold. Microsoft Power BI kurser hos 4D er nemlig tilrettelagt efter specifikke anvendelses områder og findes desuden på forskellige niveauer.

Hvis du er i tvivl om hvilket Microsoft Power BI kursus som egner sig bedst til netop dine formål kan du for eksempel vælge at lægge ud med det gratis seminar Analyse og rapportering med Power BI. Her får du det gyldne overblik over de mange funktioner og features i Microsoft Power BI og en grundlæggende introduktion til hvorledes du kan tilrettelægge dit arbejde med den versatile Business Intelligence platform.

Samtidig får du mulighed for at hilse på de dygtige undervisere og for at spørge ind til de øvrige kursers indhold. På den måde bliver det nemmere for dig at vælge hvilket Microsoft Power BI kursus dine medarbejdere er bedst tjent med. Læs mere på 4d.dk.

More articles