Tag e bøger med på ferien – og spar plads i bagagen

27 juni 2019
Astrid Pedersen
Tag e bøger med på ferien - og spar plads i bagagen

Hvad er en skøn og afslappende ferie uden læsestof? Og hvad er næsten værre, end at sidde i sommerhuset, på resortet, eller i fjeldhytten – og så lige have vendt den sidste side i den sidste bog, man havde plads til i kufferten eller i rygsækken? Det at løbe tør for læsestof på ferien er et evigt tilbagevendende problem for inkarnerede læseheste. Der er nu én gang grænser for, hvor mange murstens omaner, man kan slæbe med i tasker og kufferter. Og er man hurtiglæser, går der ikke mange dage førend man har gumlet sig igennem feriens ration af romaner, novellesamlinger, biografier og anden litteratur, man måtte have forkærlighed over for.

Gå over til ebøger, og spar plads i bagagen

Hvis du kan nikke genkendende til ovenfor stående scenarie, er ebøger med stor sandsynlighed en oplagt mulighed for dig. Måske har du kviet dig ved tanken om at skulle skifte fra den autentiske læse oplevelse (hvor man bladrer i bøger af papir) til den digitale. Men de fleste, som har foretaget dette skift, vil kunne fortælle dig, at det blot er et spørgsmål om ganske kort tid, førend man har vænnet sig til den nye måde at læse på. Og når først tilvænningsperioden er overstået, må selv de mest hardcore bogorme erkende, at der kun er fordele ved de digitale ebøger.

For det første kan du hente så mange bøger, som du vil – afhængig af lagerkapaciteten i din smartphone eller på din tablet – og tage dem med dig alle steder. For det andet har du mulighed for at hente endnu flere bøger, når du er i nærheden af en net forbindelse, skulle du alligevel have nået at læse alle bøgerne. Og for det tredje fylder bøgerne ikke op i reolen derhjemme. Som ekstra bonus undgår du biblioteksbøder for for sen aflevering. Find dine ebøger på https://politikenbooks.dk/eboger/ 

Flere Nyheder