Tips til dig med iværksætterdrømme

14 April 2022
Marie Pedersen

editorial

Har du gået med en iværksætterdrøm, og er du klar til at føre den ud i livet? Her er 5 tips til dig, der vil ud og starte din egen virksomhed.

Hav en klar vision

Jo skarpere du er ift. at formulere, hvad din vision er, jo bedre forudsætninger har du for at komme godt fra start. For at du kan gå ud og møde potentielle kunder, samarbejdspartnere eller andre der kunne have interesse i din virksomhed, er du nødt til selv at være 100 % klar over, hvad din egen vision er. 

Alt det praktiske

Når du har styr på din vision og har lagt en forretningsplan, kommer alt det praktiske. Når du skal starte en virksomhed, skal du registrere din virksomhed. Det betyder selvfølgelig også, at du skal have fundet et navn til virksomheden. Sørg for at navnet er noget, der er fængende, og som ikke minder om andre virksomheders navne. Når du skal registrere din virksomhed, skal du bruge et CVR-nummer.

Du skal også angive din virksomhedsform, og så skal du huske at bestille NemKonto samt NemID og skrive dig op til Digital Post. Det er meget vigtigt, da kommunikation med det offentlige sker gennem virksomheden, og ikke gennem dig som ejer.

logo design

Få styr på din markedsføring

Du har fået den gode idé. Du har registreret din virksomhed. Nu skal du for alvor ud og sprede dit budskab og have fat i din målgruppe. Sørg for at lægge en solid markedsføringsplan, og begynd at skabe dig et image. Det gælder både på sociale medier, på din hjemmeside samt en evt. webshop.

Dit brand skal være genkendeligt, og det er derfor en god idé at få dig et logo. Find evt. en person eller en virksomhed med masser af erfaring inden for logo design, og få dem til at hjælpe dig.

More articles