Trænger stuen til noget nyt liv? Find dit næste spisebord på Hipstory.dk

13 maj 2022
Kamilla Tolnø

editorial

Er det tid til at udskifte dit gamle spisebord? Så har du måske allerede overvejet, hvad du skal investere i, når du skal købe et nyt.

Spiseborde eller stueborde er nemlig ikke altid helt ligetil. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når man laver det perfekte køb.

Et bord skal nemlig både være pænt, passe ind i resten af boligen og være praktisk, så det kan holde til almindelig brug. Og dertil kommer, at prisen selvfølgelig også spiller en rolle.

Har du endnu ikke fundet det perfekte match, kan du kigge nærmere på udvalget på www.hipstory.dk. Her får du nemlig utroligt meget for pengene, samtidig med at der er borde for enhver smag.

Indretning / bolig

Kendt for sine ikoniske plankeborde

På www.hipstory.dk vil du især se et stort udvalg af plankeborde. Det er netop plankebordene, der gjorde brandet så populært og som har tilegnet det en plads i mange danske stuer.

Plankeborde er populære af flere årsager. De kombinerer det rolige og naturlige udseende med en robusthed, der gør, at bordet holder i mange år – selvom det ikke koster en formue.

Er et unikt plankebord lige det, du drømmer om, kan du se hele udvalget på www.hipstory.dk og også læse mere om tankerne bag brandet.

Find også laminatborde på www.hipstory.dk

Er du til maksimum funktion og minimalt vedligehold, så kan laminat spiseborde være det oplagte valg. Det skal nemlig ikke passes og plejes på samme måde som træet skal.

Det er dog uden, at du skal gå på kompromis med hverken udseende eller design. Du får et stilrent udtryk og et bord, som holder i mange år. Det er især oplagt, hvis du har mindre børn, da laminat er nemt at holde og rengøre.

Også laminat borde kan du finde på www.hipstory.dk – både i sort, i hvid og i mange flotte farver.

Flere Nyheder