Videoovervågning kan forebygge indbrud

15 juni 2021
Astrid Pedersen

editorial

Indbrud i eget hjem er en utroligt grænseoverskridende oplevelse.

I titusindvis af danske bolig ejere oplever hvert eneste år at deres hus eller lejlighed bliver udsat for indbrud eller forsøg på indbrud. At komme hjem fra arbejde, ferie eller en forlænget weekend og finde døre brudt op, vindues ruder knust og boligen gennemrodet af uvelkomne gæster er en forfærdelig oplevelse.

Selv om forsikringen dækker diverse værdier kan man opleve at have mistet genstande af høj affektions værdi, for eksempel smykker eller arvestykker. Og selv om tyven måske ikke er sluppet af sted med noget som helst kan man ikke undgå at føle sig berørt af et indbrud.

Der er trods alt tale om at nogen har tiltvunget sig adgang til familiens private sfære, og gennemgået personlige ting. Mange ofre for indbrud beretter om hvorledes de selv mange måneder efter forbrydelsen føler sig utrygge i eget hjem og faktisk mest af alt har lyst til at flytte. For hvad hvis tyven kommer igen, og man måske ikke er så heldig at være ude af huset?

Optimal beskyttelse af hjemmet med videoovervågning

Der er også dem som er så bange for at forlade boligen at de faktisk ikke tør gå nogen steder. Tanken om at hjemmet endnu en gang kan blive invaderet er nærmest uudholdelig.

Hvis du har det på den måde efter et indbrud bør du alvorligt overveje at udføre tiltag som kan sikre og beskytte din bolig imod indbrud. Her vil du kunne komme rigtig langt med et moderne og højteknologisk låse system som inkluderer samtlige mulige indgange til dit hjem, døre såvel som vinduer.

En effektiv alarm vil også være på sin plads. Og endelig bør du opsætte synlig videoovervågning med dertil hørende mærkning, så tyvene ved at de ender som filmstjerner hvis de gennemfører deres forehavende.

Find udstyr til videoovervågning på dkkamera.dk.

Flere Nyheder