Vil du være en bedre businessman eller businesswoman?

31 august 2021
Steffen Hansen

editorial

Der findes efterhånden kurser indenfor alle fag og alle brancher, som kan hjælpe dig med at blive bedre til dit job, øge dine chancer for forfremmelse, eller måske endda lande dig en lederstilling. Hvis du arbejder indenfor en branche hvor der er mange lederstillinger, vil det være en fordel at have et relevant kursus. Uanset hvad din motivation er, så er det en god idé at styrke din viden og dit CV med et business kursus.

Sådan finder du et kursus nær dig

Det er forholdsvis let at finde et kursus der matcher dine behov, i nærheden af dig. Den letteste måde at finde et kursus på, er ved at gå ind på Google og søge efter et kursus. Hvis du f.eks. leder efter et Power BI kursus, så skriver du bare “power bi kursus + dit bynavn” eller “power bi kursus nær mig” i søgefeltet og taster “Enter”. Så vil du få en komplet liste over forskellige typer af kursus udbydere i din by, eller i dit lokalområde.

Hvis der ikke er nogen kurser nær dig 

Skulle du mod forventning ikke kunne finde nogen kurser i nærheden af dig, enten fordi du bor i en lille by, eller måske helt ude på landet, så findes der stadig masser af muligheder for at tage et relevant kursus. Online kurser er i kraftig vækst, og der findes efterhånden hundredevis af forskellige slags kurser, der alle har det tilfælles at de kan tages hjemme fra, på et tidspunkt der passer dig. Der er dog nogle kurser der foregår på bestemte tidspunkter, men hvis man f.eks. arbejdsløs, er det nemt at planlægge. Jobcentret vil også se positivt på, at du på egen hånd har tilmeldt dig et kursus, der kan være med til at øge dine chancer for at finde et job, og komme ud af din arbejdsløshed. 

Flere Nyheder