Det her skal man ikke have under en dør!

27 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er næsten noget af det værste, man kan forestille sig, at man kommer sent hjem, det regner, det er halvmørkt, og så fumler man med de nøgler, man har i et bundt, hvor man skal finde den, som der åbner hoveddøren.

Og så taber man bundtet eller bare den nøgle, som man skal bruge, men ikke nok med, at man taber den: Den dratter også ned mellem en rist!

Man ønskede ikke, der skulle være en rist her, men det var noget, som kommunen bestemte, og havde det så bare været sådan en rist, hvor man kunne fjerne afskærmningen og dykke ned efter nøglen, selvom det ville være ulækkert i sig selv, men området nedenunder fører endda videre til et afløb!

Så hvis man ikke er hurtig, så er nøglen hurtigt væk, og den kan endda stoppe afløbet til.

døre

Man skal holde øje under den dør

Så en ellers lille uheldig ting med at tabe en nøgle ender med, at man skaber ballade og ulykker for mange andre mennesker.

Og man kan nok ikke begynde at for behandlet et forslag om at få ændret, hvor den rist skal være, og selv hvis du kan prøve det, så går der tid, før det kan blive gennemført.

Så der er næsten ikke andet for, end du må holde øje med dine nøgler og andre små, løse genstande, når du tager dem frem foran din hoveddør.

Lige med din hovednøgle er det måske smart, hvis du binder en snor i bundtet videre til din jakke, som du kan tage af og på, når du har nøglerne på dig, så de ikke falder ned i risten, hvis du skulle tabe dem.

Det er måske ikke det nemmeste at gøre, men det er trods alt bedre, end at du mister nøgler og andre vigtige ting foran den her dør eller andre døre.

Flere Nyheder