Project kurser - når du skal være en skarp projektleder

Project kurser – når du skal være en skarp projektleder

Som projektleder er der mange ting, du skal have styr på. Det er vigtigt, at diverse deadlines, betingelser og budgetter overholdes, og at du til hver en tid kan præsentere en projektplan, som ikke skrider. Dine interessenter bryder sig ikke om scope creep, budgetter som bliver overskredet, eller leverancer, som ikke sker til tiden. Derfor er det vigtigt, at du mestrer et projektstyrings værktøj, som tillader dig at bevare overblikket selv i de mest omfattende projekter.

Brug Microsoft Project som dit primære redskab

Microsoft Project er blandt de mest kendte og anvendte projektstyrings værktøjer i verden. De mange anvendelses muligheder, det høje niveau af konfigurerbarhed og den sømløse integration med alle Microsoft Office pakkens applikationer har gjort Microsoft Project til et af de mest populære redskaber blandt projektledere i alle typer virksomheder.

Uanset projektets omfang og karakter kan Microsoft Project tilpasses, således at du ved hjælp af programmet kan imødekomme alle tænkelige scenarier. Dette kræver selvfølgelig, at du lærer programmet at kende. Og det kan du for eksempel gøre på et af de dybdegående Microsoft Project kurser hos den danske IT kursus udbyder 4D.

Find din Microsoft Project kursus hos 4D

Med et Microsoft Project kursus kan du på én og samme tid skærpe dine evner og kompetencer som projektleder og blive bedre til at udnytte de mange muligheder der ligger i Microsoft Project.

Er du helt grøn i forhold til anvendelsen af Microsoft Project, men har du før betjent dig af andre redskaber til projektstyring, kan du med fordel starte med kurset ”Project grundlæggende”. Her lærer du alt, hvad du skal bruge for at kunne oprette projekter, publicere projektplaner, oprette og tildele ressourcer, registrere fremdrift og ændringer og styre formatering, således at dine udgivelser bliver pæne og overskuelige.

Siden hen kan du eventuelt fortsætte på kurset ”Project udvidet” – læs mere på 4d.dk